Feestcafé de Gezelligheid

Een ouderwetse bruine kroeg met een moderne huisstijl en contentstrategie

Feestcafé de Gezelligheid

Feestcafé de Gezelligheid is een gezellig bruin kroegje in het centrum van Nijmegen met een brede doelgroep in Het Rijk van Nijmegen en omstreken.

Onze diensten

  • Strategie
  • Merkdesign
  • Website
  • Positionering

De marketingvraag

Een huisstijl die aansluit bij het concept van Feestcafé de Gezelligheid. Een website aan de hand van de huisstijl met de juiste info voor de bezoeker. De website koppelen met de social media pagina’s. Social media inrichten voor updates voor de bezoeker.

Onze oplossing

Wij zijn begonnen met het maken van een huisstijl. Aan de hand van de huisstijl hebben we dit geïntegreerd in de website met de juiste informatie op de website zodat de bezoeker zich kan oriënteren. De social media pagina’s zijn ingericht (Facebook en Instagram). De website is gekoppeld met social media pagina’s die aan de hand van een goede contentstrategie een organisch bereik creëert van de gewenste doelgroep.
 

Het resultaat

Een drukbezocht Feestcafé die door middel van een nieuwe huisstijl, website en social media campagnes zijn loyale klanten behoudt en vergroot. 

Feestcafé de Gezelligheid

Heb je een vraag of wil je meer weten over deze case? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Lukt dit niet? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op!

Stel ons jouw marketingvraag

Of kom eens langs!

Volg ons ook op